Internacional 05/05/2021

Melinda Gates diu que el seu matrimoni està "irremeiablement trencat"

Ella i Bill Gates van anunciar dilluns que es divorciaven

2 min
Bill i Melinda Gates es divorcien després de vint-i-set anys de matrimoni

BarcelonaEl matrimoni entre Melinda i el fundador de Microsoft Bill Gates, que aquest dilluns van anunciar que planegen separar-se després de 27 anys junts, està "irremeiablement trencat", segons els documents de la petició de divorci d'ella, que van ser revelats aquest dimarts per diversos mitjans de comunicació nord-americans. "Demanem a la cort que dissolgui el nostre matrimoni i que la nostra unió marital acabi en la data indicada en el nostre acord de separació", assenyalen els advocats de Melinda Gates en aquest document, d'acord amb la cadena de televisió nord-americana NBC.

En aquest text, la dona va assegurar que "no és necessària la manutenció conjugal" i que el pacte de separació determinarà la divisió de les seves propietats. Bill i Melinda Gates van anunciar aquest dilluns el seu divorci després de més de 27 anys de relació, durant els quals van fundar una de les organitzacions benèfiques més importants del món, que porta els seus noms. "Continuarem compartint la nostra creença en aquesta missió i seguirem treballant junts en la fundació, però considerem que no podem créixer com a parella en la pròxima fase de les nostres vides", van explicar els dos en un comunicat publicat a les seves xarxes socials.

El matrimoni ha estat 27 anys unit

En el seu escrit, Bill i Melinda van afirmar que han educat tres fills i que van crear una fundació per promoure una vida "sana i productiva" arreu del món. Es desconeix si el divorci impactarà d'alguna manera en la Bill & Melinda Gates Foundation, encara que des de fa temps el conseller delegat de l'organització és Mark Suzman, mentre que ells dos han servit com a fideïcomissaris al costat de Warren Buffet. La fundació, creada l'any 2000, s'ha convertit en una de les organitzacions filantròpiques més importants del món, amb uns fons de gairebé 50.000 milions de dòlars. L'any passat Bill Gates va renunciar al seu càrrec de conseller a Microsoft, l'empresa que va fundar el 1975 amb Paul Allen, per dedicar-se a les activitats benèfiques.

stats