Publicitat
Publicitat

Un atac amb ganivet deixa quatre ferits a Munic

La policia ja ha detingut el sospitós, tot i que no ha confirmat que es tracti de l'atacant

Un home ha fet almenys quatre ferits després de dur a terme un atac amb ganivet aquest dissabte a la ciutat alemanya de Munic, segons ha anunciat la policia de la localitat al seu compte de Twitter. Els agents ja han detingut el sospitós, que han estat buscant durant una llarga estona i han pogut localitzar després de difondre que es tractava d'un home de 40 anys, vestit amb pantalons grisos i una jaqueta esportiva verda, i que havia fugit amb una bicicleta negra del lloc on hi ha hagut l'atac. 

"Hem detingut una persona que s'assembla molt a la descripció que s'ha donat, però encara no podem confirmar que sigui l'atacant", ha explicat el portaveu de la policia de Munic, Marcus da Gloria Martins. 

Just després de l'atac, els motius del qual encara no se saben, la policia ha demanat que els ciutadans no sortissin de casa ni s'acostessin a la plaça de Rosenheimer, on han tingut lloc els fets i s'ha dut a terme un important desplegament policial, mentre les forces de seguretat encara buscaven l'agressor. Segons apunta l'agència Reuters, no es tem per la vida dels ferits, que serien quatre homes, tot i que també s'han vist afectats un altre home i una dona.  

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF