Internacional 03/08/2016

Donald Trump, a una mare: "Emporti's aquest bebè d'aquí"

El candidat republicà a la Casa Blanca fa fora un nadó que plorava en un dels seus mítings

Ara
1 min

BarcelonaNo és el primer cop que el candidat republicà a la Casa Blanca, Donald Trump, fa fora algú d'un acte: periodistes o gent que protestava pels seus discursos han estat acompanyats al carrer pels seus escortes en més d'una ocasió. Però aquest cop la víctima ha estat un nadó. En un acte a Virgínia del Nord, Trump ha demanat a una una dona que tragués el seu fill de la sala perquè plorava mentre ell feia el seu discurs.

Al principi el magnat ha fet broma amb els plors de la criatura: "No et preocupis per aquest bebè. M'encanten els bebès. El sento plorar i m'agrada. Quin nano. Quin nano més maco", ha dit.

Després de repetir a la mare que no s'amoïnés –"És petit i té salut, i els volem així"–, Trump ha continuat la seva dissertació sobre com afecten les devaluacions xineses l'economia nord-americana.

Però el petit ha continuat plorant, i de sobte Trump ha canviat de to: "Em sembla que m'ha cregut, quan he dit que no m'importa que un bebè plori mentre parlo... la gent no entén res", ha botzinat.

"De fet, només feia broma, emporti's el nen d'aquí", ha dit gesticulant.

stats