Internacional 15/08/2013

Un zoo de la Xina feia passar gossos per lleons

La instal·lació, que segons les autoritats xineses no tenia cap tipus de llicència, mostrava mastins tibetans en una gàbia on teòricament hi havia d'haver lleons africans

Efe
1 min

BarcelonaUn zoològic ha suscitat enuig i denúncies a la Xina en descobrir-se que cobrava 15 iuans (1,84 €) per veure uns suposats lleons que en realitat eren gossos "disfressats", així com rèptils exòtics que només eren rates. El parc, ubicat a la ciutat de Luohe, de la província central xinesa de Henan, mostrava com les seves principals atraccions "lleons africans" que en realitat eren mastins tibetans.

"El zoològic ens està enganyant. Intenta fer passar els gossos per lleons", ha declarat al diari 'South China Morning Post' un visitant que va portar el seu fill de sis anys al zoo i va comprovar amb sorpresa que els suposats felins bordaven. Un empleat ha explicat que els lleons havien sigut enviats a un altre zoològic perquè s'aparellin, mentre que un altre ha disculpat la presència dels gossos explicant que els cans es criaven al costat dels reis de la selva.

La Comissió de Desenvolupament i Reforma de Luohe ha assenyalat que el zoològic mai va rebre llicència per operar ni per cobrar per l'entrada a les seves instal·lacions. L'administrador del parc, Yu Hua, ha indicat que el zoològic està sent gestionat per una empresa privada que guanya just per cobrir els salaris dels seus empleats, i ha promès "corregir" els rètols de les gàbies.

stats