Publicitat
Publicitat

Unicef intensifica els esforços després del segon terratrèmol a Mèxic

Personal especialitzat de l'organització ha estat mobilitzat per avaluar, a partir d'aquest dijous i en els propers dies, la situació de la infància a les zones més afectades

Unicef ha intensificat els esforços per donar suport als infants de Mèxic després del segon terratrèmol que ha assotat el país en menys de dues setmanes. El representant d'Unicef a Mèxic,  Christian Skoog, assenyala que “la nostra prioritat en aquestes circumstàncies és contribuir, segons es requereixi, a protegir la integritat física i emocional d'infants i adolescents".

Personal especialitzat d'Unicef ha estat mobilitzat per avaluar, a partir d'avui i en els propers dies, la situació de la infància a les zones més afectades de la Ciutat de Mèxic, Pobla i  Morelos . Mentrestant, l'organització continua oferint suport a Oaxaca i  Chiapas  als nins afectats pel primer sisme del 7 de setembre.  Els equips determinaran a través d'aquestes visites el tipus de suport que l'organització podria oferir a les autoritats mexicanes referent a aigua i sanejament, salut, educació i protecció infantil. 

A diferència de l'anterior, el terratrèmol del dimarts 19 de setembre ha afectat  zones altament urbanitzades  durant hores escolars i laborals, amb conseqüències terribles, i l'organització vetla pel ràpid rescat dels afectats, entre ells tot nins i adolescents que encara es troben atrapats sota els enderrocs. 

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF