Publicitat
Publicitat

'The New Yorker' treu l'Epi i el Blas de l'armari per parlar del matrimoni homosexual

Els creadors de la sèrie van desmentir el 2011 que els protagonistes de 'Barri Sèsam' fossin més que amics

Els rumors sobre l'homosexualitat d'Epi i Blas, els protagonistes i companys de pis de 'Barri Sèsam', vénen de fa temps. Fins i tot el 2011 els productors de la sèrie van desmentir que els ninots fossin més que amics. "Tot i que són identificats com a personatges masculins i tenen molts trets masculins, no tenen orientació sexual", van publicar al Facebook.

De poc els va servir. 'The New Yorker' publicarà a la portada la setmana vinent una escena en actitud afectuosa d'Epi i Blas. L'artista Jack Hunter ha dibuixat els dos ninots en una escena quotidiona, abraçats i mirant la televisió a les fosques, sota el revelador títol de "moment d'alegria".

La portada és causa de l'aval que el Tribunal Suprem dels EUA ha fet del matrimoni homosexual aquest dimecres. La sentència permetrà que els matrimonis gais dels Estats Units reclamin tenir els mateixos drets que els matrimonis heterosexuals.

"És genial presenciar com durant la meva vida han evolucionat les actituds cap als drets dels gais", afirma Hunter al web de la revista. 'The New Yorker' ja va cridar l'atenció amb la seva portada quan van pintar la Casa Blanca amb els colors de la bandera gai, després que Obama donés suport al matrimoni homosexual.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF