Internacional 06/08/2013

Madrid no descarta que el pederasta indultat pel Marroc compleixi condemna a Espanya

Segons el conveni vigent, Espanya i el Marroc no s'extradeixen presos nacionals, però cal veure si en aquesta ocasió es farà una excepció. La decisió depèn de l'Audiència Nacional

Efe
1 min

MadridJustícia no descarta que el pederasta espanyol indultat al Marroc, compleixi la condemna a Espanya.

El director general de Cooperació Jurídica Internacional del Ministeri de Justícia, Ángel Llorente, ha dit aquest dimarts que l'extradició del pederasta Daniel Galván al Marroc depèn de l'Audiència Nacional.

Durant aquesta tarda, una representació marroquina i una d'espanyola s'han reunit durant una hora i mitja al ministeri de Justícia espanyol per intentar trobar una solució al cas del pederasta. Segons el conveni vigent, Espanya i el Marroc no s'extradeixen presos nacionals, però cal veure si en aquesta ocasió es farà una excepció.

El jutge ha decretat presó incondicional per a Daniel Galván, després que el fiscal considerés que hi havia risc de fuga i gravetat de la pena.

El rei del Marroc, Mohamed VI, va revocar finalment l'indult concedit a Galván després de la polèmica desfermada al país magrebí i a Espanya.

stats