Publicitat
Publicitat

Mata i enterra set nadons al jardí de casa seva

Detinguda una dona als Estats Units imputada per sis homicidis. La policia encara no ha indicat el motiu pel qual no se li imputa el setè

Una dona ha estat detinguda a Utah, als Estats Units, després que la policia trobés en caixes de cartró els cadàvers de set nadons a la seva antiga casa.

Segons han informat aquest dilluns els principals mitjans locals nord-americans, Megan Huntsman, de 39 anys, va ser detinguda el dissabte passat a la localitat de Pleasant Grove després que la policia trobés set nadons morts a la casa on va viure fins a l'any 2011.

La policia va rebre l'avís d'un dels nous habitants de la casa, que estava fent neteja prop del garatge i va observar una caixa que li va semblar sospitosa.

Michael Roberts, capità de la policia local, ha explicat a ABC que "quan van obrir la caixa van trobar el cos d'un recent nascut a dins".

Després de registrar la casa, la policia va trobar sis cadàvers més de nadons empaquetats en caixes separades. 

La policia local ha afirmat que, segons les primeres investigacions, la dona va donar a llum a sis dels nadons entre l'any 1996 i el 2006 i els va assassinar tots.

La dona ha estat detinguda i acusada de sis càrrecs d'assassinat. Per altra banda, la policia no ha indicat el motiu pel qual no li imputen el setè homicidi. 

El capità de la policia ha dit que "el cas encara és obert i que hi estan treballant".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF