La policia assumeix que els 18 desapareguts a l'accident d'Alemanya són morts

Les víctimes formaven part d'un grup de gent gran

La policia dona per mortes les 18 persones que continuen desaparegudes arran de l'accident d'un  autobús que aquest dilluns al matí s'ha incendiat en xocar contra un camió articulat en una autopista al sud d'Alemanya. En el sinistre hi han resultat ferides 30 persones, dues de les quals es debaten entre la vida i la mort.

En un principi es va informar de la desaparició de 18 ocupants del vehicle però finalment s'ha confirmat que haurien mort a l'interior, que ha quedat totalment destrossat.  "No podem descartar que no aconseguissin sortir de l'autobús ", ha assenyalat  Anne Höfer, portaveu de la policia, que ha explicat que de "l'autobús ja només en queda el xassís".

L'accident s'ha produït a l' autopista A9, a l'altura de Stammbach, a l'estat federat de Baviera, al costat de la frontera txeca, passades les 07.00 h, quan l'autobús, en què viatjaven 46 passatgers i 2 conductors, ha envestit per darrere el semiremolc, que circulava a poca velocitat a causa del trànsit congestionat. L'A9 ha quedat tallada al trànsit en ambdues direccions.

La majoria dels viatgers provenien de l'estat de Saxònia i pertanyien a un club de gent gran.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF