Fotos 10/03/2021

Un ferit greu i dos lleus en un incendi al port de Can Picafort que ha afectat 12 embarcacions

El més greu ha patit ferides a la cara i els altres, una intoxicació per respirar fum

1 min
Moment en què ha començat el foc al port de Can Picafort.

Un incendi originat en una embarcació del Club Nàutic de Can Picafort ha provocat un ferit greu i dos de lleus, segons ha informat el 061. Una dotzena de barques han estat afectades pel foc, quatre de les quals s'han cremat, segons ha confirmat el cap operatiu dels Bombers de Mallorca, Enric Campins, que ha confirmat que l'incendi ja està controlat.

El ferit greu és un home de 63 anys que ha patit ferides a la cara i que ha estat traslladat a l'hospital comarcal d'Inca, mentre que els altres dos ferits són dos joves de 22 anys que s'han intoxicat pel fum, segons el 061. El servei d'emergències ha rebut un avís per una explosió en un llaüt i un home flotant a l'aigua. Un veí de la zona ha enregistrat un vídeo de l'incendi i de les barques cremant fora del port i l'ha publicat a Twitter.

Vídeo de l'incendi al port fet per un veí.

Els operaris del port han decidit treure del recinte les quatre barques que s'estaven cremant perquè no afectassin la resta d'embarcacions, i ara estan pendents de ser retirades. Una de les barques s'ha enfonsat, segons Campins. Al port hi han acudit 21 bombers amb sis vehicles dels parcs d'Alcúdia, Inca i Artà, mentre que el SAMU ha enviat una unitat de Suport Vital Bàsic i un vehicle d'intervenció ràpida per atendre els ferits.

stats