Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

I després es queixen que la gent no va al futbol

1. Calendari

Desgavell descomunal i inacceptable. El Barça-Athletic estava fixat per al dissabte 19 d’abril. Per la final de Copa, es va passar al dimecres 7 de maig. I ara, de cop i volta, el tornen al dia 20, en plena Setmana Santa. Una falta de respecte per a l’afició que es planifica vida i vacances en funció del Barça.

2. Entrades

Aquest maltractament al soci, assenyalat si no va al camp, té un afegitó logístic. Unes 10.000 persones ja havien comprat entrades per al Barça-Athletic del 7 de maig, i ara és un problema. Televisions, federació i clubs no poden jugar així amb els espectadors. Després es queixen de l’assistència al camp.

3. Mourinho

El sorteig de Champions ha permès que Mou esquivi el morbo a semis. Ni s’enfrontarà al Madrid ni tampoc a Guardiola. Ja se’ls trobarà si arriba a la final, però ara li toca l’Atlètic. Serà curiós veure dos equips que juguen descaradament al contraatac, amb joc subterrani i que no volen la pilota.

4. Courtois

Finalment, una bona decisió de la UEFA. Courtois, porter del Chelsea cedit a l’Atlètic, podrà jugar les semis. Just abans del sorteig, la UEFA es va carregar “la clàusula de la por”, allò que un cedit no pot jugar contra el seu equip. Per sort, el Barça mai ha emprat aquesta tàctica vergonyosa amb cap cedit.

5. Iniesta

Continuo sense entendre el canvi d’Iniesta al Calderón, tot i que, segurament, en els 499 partits que havia jugat abans mai no havia perdut tantes pilotes: 12 en 75 minuts. El record del gol de Stamford Bridge obligava a mantenir-lo al camp, i més quan l’invent de 4 davanters ja no va fer efecte ni a Valladolid.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF