Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Sense Mourinho, ¿els jugadors del Barça han de trobar un enemic?

1. Mourinho

Durant tres anys, el vestidor del Barça ha estat conxorxat contra un entrenador, Mourinho, que des de Madrid els menystenia i els picava l'orgull. Perdut aquest estímul, els jugadors semblen un pèl desorientats i busquen un enemic per agafar-s'hi. Podrien haver assenyalat la premsa. Inconscientment.

2. Premsa

Dilluns a RAC1 vaig mantenir que als jugadors del Barça no els influïen les crítiques de l'entorn. Dimarts, a TV3, Bakero em va explicar que sí que els afecten. Ahir Gerard Piqué va admetre, clarament, que algunes preguntes fins i tot els semblen una falta de respecte. Malament rai.

3. La pregunta

La pregunta que no va agradar al vestidor Piqué la sabia de memòria. L'hi va fer Víctor Patsi a Andrés Iniesta, un cop dutxat després de la derrota de San Mamés. "Us entreneu bé?" El manxec va respondre amb un "Sí, sí. Vale" . I amb cara de pocs amics va donar l'entrevista per acabada. N'hi ha per tant?

4. 'Negatifo'

Només faltaria que després de dues derrotes seguides, encara que siguin les primeres de la temporada d'un entrenador nou, l'entorn no pogués qüestionar algunes coses. També la manera d'entrenar. Però els jugadors tenen la sensació que, sense Pep ni Tito, les interpretacions són sempre massa negatives.

5. Pilota d'Or

Cristiano ha anunciat que enguany sí que anirà a la gala de la Pilota d'Or. La vigília, Michel Platini insinua que haver allargat el termini de votacions pot haver perjudicat el seu compatriota Ribéry. M'ensumo que el premi ja deu estar dat i beneït. I no és injust. El 2013, CR7 ha estat el millor.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 25/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF