Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Leo Messi i els tres motius per millorar-li el contracte

1. Renovació

Leo Messi va renovar, fa un any, fins al 2018. D'aleshores ençà han passat tres coses: ha arribat Neymar amb una prima de fitxatge estratosfèrica, la família Messi ha hagut de regularitzar 15 milions amb Hisenda i Cristiano Ronaldo ja cobra més que ell. Tres motius per demanar més pasta.

2. Realitat

A hores d'ara, però, no hi ha cap renovació de Messi en marxa, ni cap ampliació del seu contracte a la vista. La relació entre Jorge Messi i Sandro Rosell és fluida i l'acord que tenen és que, quan vulgui el pare, en tornaran a parlar. Zubizarreta, diu el club, no hauria anat a Rosario a apagar focs.

3. Pinto

Com som, alguna premsa… Ahir li van preguntar a Martino si renovaria Pinto la temporada que ve. Ell va respondre que en futbol no se sap mai on seràs l'any següent. Què ha fet més d'un? Treure de context la resposta i fer creure que el Tata parlava de Messi. ¿Ganes d'inflar el gos?

4. Premsa

Rosell farà, dijous, el dinar de Nadal amb la premsa. Ahir el va fer el Madrid, i Florentino, en preguntar-li sobre la mala relació que tenia fa un any amb alguns mitjans de comunicació, va dir: " Hemos mejorado y tenemos que seguir avanzando". La central lechera munyirà encara amb més empenta.

5. Florentino

En el seu discurs solemne, abans de la roda de premsa, el president del Madrid va anunciar que ben aviat el Santiago Bernabéu tindrà una "grada d'animació". Com ho farà? ¿Amb quina gent? ¿Amb quins requisits de seguretat? Silenci. De moment, però, en aquest aspecte, Madrid 1 - Barça 0.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF