Misc 19/08/2013

Un Sabadell inspirat goleja el Mallorca a la Nova Creu Alta

Toni Padilla
Un Sabadell inspirat goleja  el Mallorca a la Nova Creu Alta

Sabadell.El debut del Mallorca a la Segona Divisió va ser horrible. L'equip de Josep Lluís Oltra va ser golejat per un Sabadell inspirat, en una golejada sorprenent (4-0). Al descans, els homes de Javi Salamero ja guanyaven per 2-0. L'equip arlequinat, amb moltes noves cares, va patir una mica en defensa durant els primers minuts amb un gol visitant que no va pujar al marcador per una falta de Víctor Casadesús. La defensa avançada dels arlequinats, però, de mica en mica es va centrar, inspirada per la bona actuació del veterà porter David de Navas.

El Sabadell, en el primer partit de Salamero com a tècnic i de Keysuke Sakamoto com a president, va marcar ràpidament, quan Cristian va rematar una centrada al segon pal. Poc després, un altre debutant, Carlos Hernández, va marcar de cap per sobre del porter Aouate. Els dos gols van treure de polleguera un Mallorca que no va saber aprofitar la baixa per lesió del local Moha.

A la segona part, Oltra va fer un doble canvi i va apostar per una defensa de tres homes, i sacrificava així un central per posar més davanters sobre la gespa. El Sabadell, però, ho va aprofitar per castigar els mallorquinistes a la contra, amb Cristian i Aníbal marcant els gols que van sentenciar el matx. El Mallorca no va deixar de buscar el gol, amb dos xuts al pal d'Emilio Nsue, però quan no era la mala sort, era De Navas el que aturava els xuts d'un equip que torna de la pitjor manera a la Segona Divisió.