25/08/2011

El client sempre té la raó

1 min

Sempre a la punta de llança de la seva especialitat, la indústria turística mallorquina ha trobat una nova invenció per donar al·licient a les nits d'estiu dels nostres visitants estiuencs, que Déu guardi per sempre. Si l'any passat va ser el balcòning, enguany es tracta dels oxy shots , que no són altra cosa que càpsules d'alcohol inhalat.

Totes dues coses poden ser altament perjudicials per a la salut, però amb diferències importants: el balcòning va ser una pràctica desenvolupada pels mateixos turistes, i per bé que resultava força vistosa, al capdavall era gratuïta, de manera que no interessava. Els oxy shots , en canvi, són de pagament, i els serveixen emprenedors autòctons des de les seves paradetes als carrers de Magalluf. D'entrada, doncs, ja hem avançat molt.

Els oxy shots són una mena de pipes d'ús individual, carregades d'alcohol que es pren per aspiració. Això dóna com a resultat immediat una castanya que no passa per l'estómac, sinó que va directa al cervell i als pulmons, de manera que els efectes són molt més poderosos (cada oxy shot equival a quatre whiskys) i, no cal dir-ho, molt més nocius, cosa que encanta als nostres turistes, que sempre són de qualitat. Un oxy shot surt per uns tres euros, una ganga, i pot ser el preludi ideal per a una nit de balcòning tan intensa com definitiva.

Una altra temporada modèlica. Si de cas, ja podem anar pensant en quines noves emocions podem oferir l'estiu que ve: què tal alguna cosa amb gas mostassa i mines antipersones?

stats