L'EXAMEN DE 'LA TDP'
Misc 25/09/2013

Anàlisi Ricard Torquemada

i
Ricard Torquemada
1 min
Anàlisi Ricard Torquemada

IMPAGABLE VERSIÓ COL·LECTIVA

L'equip ens va regalar un partit per al museu de peces especials del Barça de les últimes temporades. Va trobar tots els signes que el fan reconeixible i que fan sentir còmodes tant els jugadors com la mirada col·lectiva dels observadors. L'equip va posar d'acord els dos extrems d'opinió en el debat sobre l'estil de joc.

BENVINGUDA TORNA LA PAUSA

La pausa és imprescindible en el joc del Barça perquè sense pausa no hi ha precisió, i sense precisió el Barça perd la seva relació especial amb la possessió i la seva personalitat. La influència de Xavi i d'Iniesta va ajudar a interpretar el ritme adequat en cada fase de la jugada, a exigir la velocitat mental alta perquè la circulació fos fluïda.

TACA MASCHERANO

L'única nota negra va ser la lesió de Mascherano. Sembla lleu i arriba quan Puyol està a punt de tornar a una convocatòria i, a més, exigeix una resposta competitiva de Bartra. Però s'ha esquerdat un moment de forma molt dolç de l'argentí, d'algú que ha ajudat a sostenir defensivament l'equip en fases d'emergència en aquest inici de curs.

stats