L'EXAMEN DE 'LA TDP'
Misc 19/09/2013

Anàlisi Ricard Torquemada

i
Ricard Torquemada
1 min

INIMITABLE: MESSI

Ha començat la Champions i l'argentí no deixa escapar les oportunitats. Cristiano Ronaldo va fer tres gols i ell no va voler ser menys. El Barça tenia dificultats amb el joc col·lectiu i va estar més concentrat en la finalització que mai. El partit estava encallat i el va desencallar amb un cop franc.

BLINDATGE: VALDÉS

Va tornar a vestir-se d'àngel de la guarda amb intervencions decisives en escenes d'emergència. Quan l'equip se sentia més incòmode en la primera part, va aparèixer per fer una excel·lent aturada. Quan l'equip va governar el partit, va tenir l'oportunitat d'un penal per agegantar-se.

COLUMNA: MASCHERANO

Malgrat passar-se de frenada en el penal i en algun canvi d'orientació excessivament fort, va detectar els problemes de la primera part i els va corregir. Comunicació, passió i orgull, a més d'una lectura de joc privilegiada. Va viure el partit amb concentració i va estar infal·lible en l'anticipació.

ENYORAT: JOC DE POSICIÓ

El Barça ha extraviat un element principal de la personalitat que l'ha fet reconegut arreu del món. L'Ajax va allunyar-lo de l'àrea però tot i això la pilota no va viatjar ràpid, la velocitat mental va ser lenta i van faltar passades obertes i opcions profundes per estirar el camp i trobar espais entre línies.

stats