L'EXAMEN DE 'LA TDP'

Anàlisi Ricard Torquemada

CONSOLIDAT BARTRA  

El defensa va pujar un nou graó en la seva consolidació. Es va convertir en el principal bomber, molt concentrat, amb velocitat en la correcció i intuïtiu en la intercepció de la passada final dels rivals. Reforçat en la seva autoestima, va estar impotent, pescant pilotes divides, guanyant duels aeris, ajudant Puyol i buscant el gol.

PESSIGANT MONTOYA

Per moments va convertir-se en una de les principals aportacions ofensives, però va estar poc encertat en la centrada. Puntual a l'hora d'ocupar espais quan tocava fer ampli el camp. Va estar una mica tímid en el cos a cos i quan arribava en atac centrava per inèrcia, sense esperar que el davanter estigués llest.

IL·LUSIONANT NEYMAR

No va estar ben acompanyat en atac però va tornar a demostrar facilitat per desequilibrar i per generar superioritats. Va tenir llibertat de moviments gràcies a les ajudes d'Adriano i Busquets, eliminant rivals, traient ajudes defensives i repartint la pilota per reforçar el seu perfil de dretà. Es va incorporar quan va poder a la rematada pel centre de l'atac.

EXEMPLAR PUYOL

El gran capità va tornar després de 7 mesos, i va jugar 90 minuts sense ressentir-se de la lesió. Li va faltar, lògicament, explosió física, però va complir a la perfecció amb les obligacions defensives. Es va entendre amb Bartra, amb qui jugava a la defensa per primer cop, evitant riscos en la sortida pilota i interpretant bé els moviments. Animant els companys, es va reinventar de nou.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF