Misc 29/08/2013

Wakaso marxa a Kazan i l'Espanyol fitxa el madridista Álex Fernández

i
Natalia Arroyo
1 min
Wakaso deixa l'Espanyol per reforçar el Rubin Kazan.

Barcelona.Mubarak Wakaso va aconseguir ahir el que volia: deixar l'Espanyol i fitxar pel Rubin Kazan. L'acord amb l'entitat russa deixarà sis milions d'euros a la caixa del club blanc-i-blau, que no va poder impedir que el migcampista acceptés una oferta "que era una oportunitat de futur". En declaracions a la televisió del club, el ghanès va disculpar-se per marxar tot i la voluntat de Javier Aguirre de retenir-lo i va agrair al president Joan Collet, a qui va trucar "moltes vegades", que acceptés una oferta "important" per a ell.

La porta de sortida amb Wakaso va obrir-se unes hores abans que l'Espanyol obrís la d'entrada amb una altra peça al mig del camp. A mitja tarda, la secretaria tècnica periquita va confirmar el fitxatge d'Álex Fernández, un migcentre del Reial Madrid Castella que farà 21 anys a l'octubre. El jugador, internacional amb Espanya en categories inferiors, va comprometre's per a les pròximes quatre temporades i serà presentat avui al migdia (13.30 h) a Cornellà-El Prat, després de passar reconeixement mèdic al matí i signar el nou contracte.

El West Ham, rival al trofeu

L'Espanyol va confirmar ahir també que el West Ham United serà el rival en la 39a edició del Ciutat de Barcelona - 17è Memorial Fernando Lara, que se celebrarà a Cornellà-El Prat el pròxim 5 de setembre (21 h). Les entrades per al partit van des dels 5 euros als 40 euros. En les hores prèvies a l'enfrontament amb el club anglès, l'Espanyol farà la presentació del seu futbol base.

stats