Misc 10/08/2013

L'amistós a Malàisia canvia d'escenari pel mal estat de la gespa

i
Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaVa estar a punt de no jugar-se, però finalment el Barça tancarà la gira asiàtica amb l'amistós que tenia previst contra el combinat de Malàisia avui al migdia (14.45 h, TV3). Però no ho farà a l'estadi nacional Bukit Jalil, perquè la gespa està en males condicions. L'escenari triat serà l'estadi Shah Alam, amb capacitat per a 80.000 persones i un terreny de joc més ben cuidat. "Hi havia un punt del contracte que preveia que si la gespa no estava en l'estat òptim, podríem buscar una alternativa. Després de l'entrenament vam parlar amb el promotor de la gira i vam activar el canvi", va explicar Josep Maria Bartomeu des de Kuala Lumpur. El vicepresident blaugrana, de fet, va acabar trobant beneficis en el canvi d'escenari, perquè el ritme d'entrades venudes no era prou bo per arribar a les 100.200 que permetia el gegant Bukit Jalil. "Ben mirat, jugar al Shah Alam serà més acollidor", va afirmar Bartomeu.

Pinto, amb una contusió al genoll

El Barça va entrenar-se ahir, en una sessió en què ja va participar Jordi Alba, que dijous estava refredat. Pedro segueix entrenant-se al marge per una contusió al bessó. Pinto va rebre un fort cop al genoll i avui els metges decidiran si pot jugar.

L'equip va tenir el matí lliure i molts jugadors van fer turisme i compres a Kuala Lumpur, amb una visita a les Torres Petronas i a China Town. Neymar ho va aprofitar per gravar un anunci, mentre que altres, com Mascherano, Pedro, Cesc i Piqué, van descansar a l'hotel.

stats