Misc 06/08/2013

L'Espanyol torna a la feina pendent de resoldre el futur de Wakaso

i
Natalia Arroyo
1 min

Barcelona.Mubarak Wakaso havia amenaçat de no presentar-se als entrenaments com a mesura de pressió per millorar el seu contracte amb l'Espanyol, però ahir a la tarda, en el retorn de l'equip a la feina, el migcampista ghanès va anar a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs amb total normalitat per continuar amb la pretemporada blanc-i-blava. El club, però, no dóna per tancada la polèmica amb el jugador, que segueix tensant la corda per trobar una solució que el satisfaci, i es reunirà amb el seu representant d'aquí un parell de dies per arribar a un acord definitiu. L'entitat, com ja va manifestar el president Joan Collet fa uns dies, no apujarà la seva oferta per no trencar l'equilibri econòmic i manté la seva negativa a vendre l'africà, per qui va refusar formalment una oferta del Rubin Kazan de 5 milions d'euros.

També es manté ferm en el cas d'Héctor Moreno, l'altre futbolista per qui el club rus s'ha interessat. Les ofertes pel central mexicà, però, han arribat a través d'intermediaris i des del club no es volen valorar fins a rebre-les formalment. Diversos mitjans apuntaven ahir a un interès que rondaria entre els 7 milions i els 9 milions d'euros. S'espera que l'agent del futbolista es desplaci avui a Barcelona per analitzar de prop la possibilitat de Moreno d'abandonar el club.

D'altra banda, ahir va exercitar-se amb normalitat Stuani, que patia una forta contusió a la zona tibial. En canvi, el francès Thievy va entrenar-se al marge per culpa d'un petit hematoma al quàdriceps de la cama dreta que ja el va deixar sense jugar contra el Montpeller.

stats