04/09/2011

Una fel·lació amb veredicte final

2 min

Divendres tornava la temporada regular de DEC a Antena 3 i pretenien tancar la carpeta dels temes de l'estiu. Per això van escollir el més rellevant de tots: la fel·lació que el ballarí Antonio Canales va practicar al seu acompanyant mentre feien bronzo en una platja de Sitges.

Els programes del cor un dia hauran de fer un monument a tots els ballarins de flamenc perquè entre les habilitats al volant de Farruquito, els fills sorpresa de Joaquín Cortés, les ballarines descontentes de Rafael Amargo i les debilitats d'Antonio Canales... han tingut feina i tertúlies per a mesos.

El convidat de torn per abordar l'exhibició de Canales era l'afortunat que va donar menjar al bailaor (aquí representa que heu de fer una lectura metafòrica). I això va provocar el tret de sortida al suposat "periodisme d'interrogatori" per descobrir si aquell desconegut havia pactat l'escena amb un fotògraf per fer-se famós. És a dir, calia descobrir si era una fel·lació natural o programada. Patiños, Mariñas i companyia estaven convençuts que tot allò era un muntatge per treure'n calés i popularitat. El desconegut va aparèixer al plató com un torero que torna a l'arena després d'una cornada crítica. Saludava com el Sant Pare i llançava petons al públic. I després negava el muntatge. Els tertulians van començar a fotre-se'n: " Parece que has venido a cortar una oreja! ". I Mariñas rematava: " ¡Oreja y rabo! ", i l'altra: " ¡Esto va a traer mucha cola! ". Les indirectes eren constants. I entre tonteria i tonteria anàvem sentint Antonio Canales bramant. Havia concedit una entrevista telefònica a un redactor del programa en què lamentava que aquell espavilat s'havia aprofitat de les seves ganes d'estimar.

Paradoxal: conviden a la tele un desconegut per retreure-li que es vulgui fer famós i condemnar les seves ànsies de protagonisme. El senyor va marxar d'allà amb la fama i la fel·lació de platja. Doblement servit. Un altre que ha fet l'agost.

stats