CRÍTICA TV
Misc 31/08/2013

Rajoy truca a Pablo Motos

i
Mònica Planas
2 min

En una entrevista a la web de televisió Vertele, l'humorista d'Antena 3 Pablo Motos explicava que un dia va rebre per sorpresa a casa, mentre s'estava dutxant, la trucada de Mariano Rajoy. El president espanyol li volia agrair personalment que hagués fet riure el seu fill amb el llibre d'El hormiguero . Es veu que Rajoy havia tingut " un día raro " (paraules textuals de Pablo Motos) i que la imatge del seu fill rient li havia arrencat un somriure. El presentador d'Antena 3 va explicar: " Este detalle... a partir de ese momento me cayó bien Rajoy. Llama a casa de alguien para decirle que les has hecho feliz un minuto ". Quina gràcia. Mira que és bona persona.

A l'entrevista li preguntaven si seria possible que aconseguís portar Rajoy un dia al programa per parlar amb ell. Motos va respondre que no era probable però que res és impossible. I que cada dia truquen a premsa de la Moncloa per veure si ho aconsegueixen.

Aquesta escena és la prova més clara del nivell d'estultícia de determinats presentadors que es pensen que són el melic del món. No tenen cap vergonya a fer la llepadeta al cul del president per veure si enllustrant la seva imatge l'esgarrapen com a convidat a El hormiguero . L'actitud del graciós que es pensa que hem de treure ferro a la vida i enfocar-la des del seu perillós síndrome de Peter Pan. Creu que el país està desitjant que Rajoy vagi a El hormiguero a parlar amb dos formigues de pelfa plenes de pols. I en un període de crisi tan dramàtica, amb un president esquitxat per casos de corrupció política tan greus - que a sobre no compareix mai davant dels periodistes-, té la barra de presumir públicament de trucadetes i bon rotllo.

Fa unes setmanes José Manuel Lara, president del Grupo Planeta, deia en una entrevista a Vanity Fair que li agradaria que La Sexta fos una televisió "respectuosa amb la dreta". No deia res d'Antena 3 perquè, sense cap mena de dubte, té tots els fronts oberts (fins i tot els humorístics) amb una genuflexió, pendents d'acontentar la dreta i el govern.

Ens hem tornat bojos. Us ho imagineu? Motos fent-li una entrevista demagògica, preguntant-li si pateix per la gent i arrencant-li promeses de bondat eterna. Després agafarien la guitarra i cantarien junts el porompompero i acabarien fent una cursa de bicicletes pel plató. Jugarien amb el Trancas i Barrancas a endevinar si és " Culo o codo ". Ara ja sabem què fa Rajoy davant les envestides de Bárcenas. Deu llegir el llibre d'El hormiguero per fer-se passar les penes.

stats