25/09/2011

Funeral esperpèntic per a 'DEC'

2 min

El dia que DEC s'acomiadava de l'audiència després d'una llarga agonia, a Telecinco van contraprogramar amb l'enèsim anunci de separació de Belén Esteban. Aquest cop deien que era la definitiva.

La Esteban, plorant i posant els ulls en blanc, afirmava: " Yo cuando salgo por esa puerta ya no soy la princesa del pueblo. Soy Belén Esteban ". I el públic aplaudia. Després els col·laboradors, per torns, anaven opinant sobre la ruptura matrimonial. Fins i tot Matamoros va comparar la parella amb Richard Burton i Elisabeth Taylor.

Amb aquest panorama a la competència, els de DEC van iniciar el seu funeral a partir de les dotze de la nit. Fins i tot el programa especial de comiat va denotar que DEC estava terminal. Anaven tots vestits com si fos un especial de Nadal i el plat fort era que el presentador, Jaime Cantizano, " contará todos sus secretos ". I sí, va arribar a explicar que en el moment de més èxit professional i econòmic va haver de passar consulta amb un psicòleg.

Per deixar pair l'audiència ens anaven passant vídeos per al record. Mentrestant, en directe, María del Monte donava el vistiplau als continguts actuant de padrina de l'esdeveniment. El mercenari Santiago Segura, fent caixa per a la propera pel·lícula, també hi va fer acte de presència. També Pepe El Marismeño , que va explicar que va deixar les drogues gràcies al programa... I, per tancar l'espai, María Patiño, que bramava i sanglotava i amb prou feines se l'entenia. Semblava que portés una pilota de ping-pong a la boca i s'eixugava els mocs.

Punt final brindant amb xampany. Ara la cadena farà veure que busca opcions més dignes que un espai del cor i es desmarcaran de la televisió deixalla. Però si DEC s'acaba és simplement perquè ha perdut totes les batalles contra la cadena rival i per no haver-ne sabut més. No per dignitat de continguts sinó per incompetència. Quan creguin que han trobat la fórmula, tornaran a la càrrega.

stats