A tocar

L'equip de Joan Peñarroya està a un sol pas de classificar-se per a la tan somiada últimament Copa del Rei que es disputa a la Corunya

Els andorrans tenen la vista posada en aconseguir un lloc per a la Copa del Rei, després del gran partit de tot l'equip davant d'un fluix Bàsquet Sevilla. Un equip molt equilibrat i molt encertat des de la línia de tres punts, amb un percentatge molt elevat.

L'equip del Pirineu ha sabut rectificar el mal inici del partit amb una bona defensa i buscant l'equilibri interior-exterior i intentar parar el joc del "gegant" sevillà Balvin amb un domini absolut sota els cèrcols.

Molt efectius des de l'exterior, pilotes ben dividides, contraatacs organitzats, aquesta ha sigut la batuta a la majoria de minuts del partit i marcant una bona diferència per arribar al descans.

Els segons vint minuts han seguit amb la mateixa línia que s'ha acabat la mitja part i ha començat el festival de triples encapçalats per Betinho i Schreiner.

L'equip andalús no ha trobat remei per la tromba exhibida pels andorrans i ha deixat escapar una vintena de punts de desavantatge i deixant jugar a plaer l'equip local, però els de Luis Casimiro encara no ho havien dit tot i una petita reacció ha fet demanar un temps mort a un enfadat Joan Peñarroya per fer veure els seus jugadors que el partit no havia acabat.

A partir d'aquí és quan ha arribat la festa al Poliesportiu d'Andorra, per la victòria del Morabanc Andorra que fa somiar a l'afició fins a l'últim partit de la primera volta per classificar-se per a la Copa del Rei. També festa gran per a una afició avui premiada per l'equip amb la tan esperada hamburguesa que el final ha arribat, ja que l'equip, amb uns noranta punts donava aquest premi a una afició que mai falla.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF