A cops de triples

Dura derrota dels andorrans davant un ICL Manresa amb un joc molt efectiu i molt ordenat en els moments decisius del partit

Els jugadors de Joan Peñarroya han portat el control del partit durant molts minuts del matx, liderat per espectacular i efectiu Shawn Jones, qui, amb el seus punts, i molts amb esmaixada inclosa, ha fet vibrar l'afició al principi del partit, davant de l'equip del Bages que aguantava de la mà de Grigonis molt intens. La diferència dels locals haguera pogut ser molt més àmplia si la línia exterior haguera estat més efectiva com els darrers partits havien demostrat.

A la represa, el forat augmentava fins a dotze punts i partit controlat pels del Principat, però a partir d'aquest moment ha arribat la 'pájara' local i els d'Ibon Navarro retallaven el marcador amb dos minuts i s'arribava a l'últim quart amb tot per decidir i es preveia que seria al final, quan faltaven dos minuts els manresans es posaven tres amunt i el Poliesportiu d'Andorra quedava mut. Per part local totes les pilotes passaven per les mans de Vodjan Stojanovski per intentar ser l'home que portés la segona victòria pel MoraBanc Andorra, però ni els dos últims intents de triple d'ell mateix i de Betinho ha sigut possible sumar-la.

Segon partit a casa i segona derrota, queda tota una lliga per endavant, encara que estem al principi d'un camí que no serà gens fàcil, però pot ser que algun moment donat de la temporada ens hàgem de recordar d'aquell mal inici de lliga que vam fer als partits jugats a casa, s'aproxima un calendari bastant complicat amb rivals de la talla com el Barça, Saragossa i Unicaja.

Avui la gent ha sortit destrempada del Poliesportiu, esperem que l'equip reaccioni davant de la seva afició, que el que vol veure és guanyar al seu equip com a local.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF