Es compliquen

Un Morabanc sense xispa deixa escapar una victòria al camp del cuer de la Lliga Endesa, i ocupen la zona de ningú

Els andorrans comencen un partit molt centrats dirigits per un Betinho que ha demostrat que és dels que més en forma està, molt encertat en els tirs i fort als rebots obria diferència al marcador de la plaça de toros d Illumbe.


El partit pintava molt bé pels de Joan Peñarroya però un segon quart molt irregular, i uns Urtasun i Llompart tirant del carro Guipuzcoà, feien que el marcador s'ajustés abans de marxar cap als deu minuts de descans de la mitja part, i a on es deixava tot per decidir als últims vint minuts.


Es començava amb un tercer quart amb diversos intercanvis de cistelles de tres punts i posava un marcador frenètic i molt ajustat, es veia un RETAbet. es molt al límit de les seves capacitats però aguantant el tipus davant d'un Morabanc Andorra que no acabava de trobar la formula per desempallegar-se dels locals.


S'arribaven als minuts finals del partit. Totes les pilotes arribaven a les mans d'un Vodjan Stojanovski que ha estat dubte fins a l'últim moment per problemes físics, però demostrant que no li tremolava la mà, sempre contrarestat en aquest cas amb dos triples pels locals que capgiraven el marcador cap a favor seu.


Altra oportunitat perduda com la de la setmana passada per mirar cap als play off. Estem a la recta final de la lliga i ens trobem un Morabanc Andorra desganat i sense alegria, jugadors importants que demostren haver baixat el seu rendiment quan ens tenien acostumats a jugar altre ritme.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF