White sentència

Arribem a la parada de la Copa que quasi la toquem, tenim uns dies que em sembla a mi que aniran molt bé per fer un petit descans i trencar una mica amb la rutina

Partit vibrant el viscut al Poliesportiu, on els detalls dels instants finals decidien el partit amb una cistella de Davin White. Els dos primers quarts manats per la igualtat en el marcador excepte al final dels vint primers minuts en què la gran efectivitat dels canaris des de la línia exterior ha permès obrir una renda considerable.

Els de Joan Peñarroya han patit la sobrecàrrega de faltes del seu home franquícia, Shermadini, i sumant-hi el gran encert dels canaris feien un marcador difícil. Dos triples seguits pels andorrans han capgirat el marcador i també l'energia de l'afició, que ha començat a vibrar.

Tots dos equips tenien les seves armes per guanyar el partit, però a la vegada molt diferents, per part dels andorrans el joc interior i per part dels canaris totalment el contrari, apostant pel joc exterior i confiant amb la mà de Richotti.

Com dèiem els petits detalls sempre són molt importants per endur-se partits però avui no ha pogut ser, tir lliure de Sekulic, primer a dins, segon fora. I en aquest punt, els petits detalls que anem mencionant. Rebot ofensiu pels de Txus Vidorreta i l'últim atac del partit per a l'equip visitant. Els canaris apostant per l'u contra u del seu base americà i els hi surt com esperaven. Guanyen un partit vibrant a l'últim segon.

Arribem a la parada de la copa del rei que quasi la toquem, tenim uns dies que em sembla a mi que aniran molt bé per fer un petit descans i trencar una mica la rutina. Cal seguir amb la tònica que aquest equip ens té acostumats en què el Poliesportiu ha de ser un fortí si es vol aconseguir alguna cosa important aquesta temporada.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF