Gran segona part

El bon bàsquet que s'oferia no s'acabava al tercer quart. L'equip volia més i fer disfutar la seva afició, ja que feia partits que no es gaudia gaire al pavelló

Dues cares ben diferents les que ha mostrat avui el conjunt andorrà, trencant la seva dinàmica negativa de cinc partits.

Enorme el Shermadini que avui s'ha vist al Poliesportiu d'Andorra, ja que ell solet ha decidit posar-se l'equip a l'esquena i tirar el partit endavant per tornar a una dinàmica positiva i intentar acabar dignament la temporada.

Tot i que al principi semblava que seria un partit de frec a frec durant els quaranta minuts, amb una Penya liderada pel seu veterà base Demond Mallet (cosí de Shaquille O'Neal), i amb un Morabanc Andorra dubitatiu però aguantat pel centre georgià. De fet, aquesta ha estat la tònica de la primera part viscuda a la capital del Principat.

Però a la segona part, s'ha viscut una sortida de vestidors fulgurant dels de Joan Peñarroya amb gran encert i una defensa agressiva que feia alguns partits que no s'havia vist. Això ha servit per gairebé sentenciar el partit i, a més, s'ha pogut veure altre cop un bàsquet alegre i dinamitzat pels jugadors andorrans.

El bon bàsquet que oferia l'equip dels Pirineus no s'acabava al tercer quart. L'equip volia més i fer disfutar la seva afició, ja que feia partits que no es gaudia gaire al pavelló. I així, la seva continuïtat amb l'encert des de la línia exterior acabava amb un marcador d'escàndol contra un Joventut de Badalona que amb un pobre percentatge de tir ha estat incapaç d'aguantar el vendaval andorrà.

Victòria necessitada per a un equip que ve d'una mala ratxa, i que s'espera que duri fins al final de la lliga i es puguin veure aquestes cares alegres dels jugadors, com avui quan han gaudit ells i com no, la seva afició.

EDICIÓ PAPER 29/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF