CALOR DIGITAL
Misc 05/08/2019

Delicious Martha: “Voldria anar al Japó, per aprendre-hi receptes i després fer-les a l’europea”

Després d’abandonar el món de la publicitat, va fer el salt al sector gastronòmic, on ja acumula més de 260.000 seguidors només a Instagram

i
Joan Callarissa
2 min
“Voldria anar al Japó, per aprendre-hi receptes i després fer-les a l’europea”

BarcelonaDes que va fundar el blog Delicious Martha (@deliciousmartha) el 2014, l’èxit professional d’aquesta jove barcelonina establerta a Sitges no ha parat de créixer. Després d’abandonar el món de la publicitat, va fer el salt al sector gastronòmic, on ja acumula més de 260.000 seguidors només a Instagram. Tot i que té moltes facetes en aquest sector, el que millor fa a través de les xarxes és fer venir moltes ganes de cuinar i, sobretot, de menjar.

Com seria el teu estiu ideal?

Qualsevol en què s’ajuntessin bon clima, bon menjar i bona companyia. Hi ha moltíssimes opcions arreu del món, tant aquí a prop com agafant un avió. Un dels destins que més il·lusió em fan és el Japó. És un país que té de tot. I tinc moltes, moltíssimes ganes de conèixer-lo. Tant per la gastronomia, com per la cultura i els paisatges. És un destí del qual trauria molt de suc! Sobretot per aprendre-hi receptes i després intentar fer-les a l’europea...

Quin serà el teu estiu real?

Inclou una mica de tot. Hi ha temps per a l’oci i per viatjar: un dels meus grans plaers... Però també hi ha feina, que és un plaer per a mi. Durant el viatge tampoc desconnecto totalment, ja que les xarxes socials avui en dia ens fan estar presents sempre. Tot i que encara no ho tinc definit del tot, és possible que vagi als països nòrdics o a Itàlia. Ciutats europees, segur!

Què t’ha permès l’èxit a la xarxa que no hauries previst mai?

He conegut grans amics a les xarxes, persones amb qui connectes molt perquè tens moltes afinitats. Perquè comparteixes la passió per la gastronomia. I evidentment, la xarxa m’ha permès poder fer-me una professió a mida. Poder-me dedicar al que m’agrada amb una nova manera de treballar.

¿T’ha fet perdre’t alguna cosa l’obligació que aquest èxit comporta?

Tot té el seu vessant positiu i el negatiu, com en qualsevol aspecte de la vida. Però les coses positives són molt més importants.

Què ens faràs menjar aquest estiu per culpa de les teves fotos?

Què ens faràs menjar aquest estiu per culpaCoses ben fresquetes: gelats, smoothies, sucs naturals... Coses que tinguin força color i plenes de vitamines.

Quina de les tendències gastronòmiques que actualment estan en auge et sedueix més?

El menjar saludable. Cuidar-nos per dins i per fora. M’encanta que, sent raonables i coherents, ens preocupem més per la nostra salut i parem més atenció a l’hora de comprar segons què, de cuinar-ho...

Quin és el millor àpat que t’has menjat mai?

N’hi ha molts! A vegades, no és tant on com amb qui. Pot ser a casa, en un restaurant habitual... O de pícnic!

¿Apagaràs el mòbil en algun moment aquest estiu?

No l’apago mai. I aquest estiu tampoc ho faré. Vivim connectats, i no considero que hàgim de desintoxicar-nos de les tecnologies. Només saber on hi ha el límit.

stats