16/04/2012

'Todo por la patria'

2 min

L'exjugador de futbol Salva Ballesta va demostrar al Punto pelota que continua sent igual d' apolític que sempre, tal com li agrada dir sempre que el deixen. Fill d'un pilot de l'exèrcit, ha estat un dels jugadors més nacionalistes espanyols que es recorden. Josep Pedrerol, coneixedor de la manera de pensar del seu convidat, no va dubtar a punxar-lo. I en va treure petroli. A més a més, va aconseguir que les opinions de Salva fossin TT a Twitter. No podia ser d'una altra manera.

Però, què va dir? Va començar afirmant: " Yo soy ante todo español, ni de derechas ni de izquierdas, ni de arriba ni de abajo, yo soy español y he votado al PP". Llavors Pedrerol li va preguntar què en pensava dels que no se senten espanyols, i aquí va començar l'espectacle. " Si hay gente que esté en España que sea extranjero, es normal que no se sienta español, pero si hay gente que vive en España, que es catalán o vasco, se sienta o no se sienta español se tiene que joder porqué ha nacido en España ", va dir rematant la centrada de Pedrerol. Nacionalitat per via rectal. I la majoria de tertulians vinga a riure, coneixedors de la repercussió i la notorietat que tindrien aquestes paraules. I aleshores va arribar la gran teoria sobre el document nacional d'identitat. "Es que es así, les guste o no les guste, contra la evidencia no se puede luchar, si no te sientes español ahí lo tienes en el DNI, y si no renuncia a tu DNI y ya está ", va reblar amb una contundència d'aquelles que fan por i que t'empenyen a fer cua a la comissaria per retornar el document esmentat. I al final l'amenaça habitual: " ¿Que no te gusta? Métete tu Liga y verás como te vas a comer los mocos. ¿Que vas a jugar, con el Hospitalet? " I fins aquí el discurs més apolític de la història.

Convido els presidents dels clubs de futbol catalans a organitzar d'una vegada per totes una lliga europea com cal, i convido els ciutadans en general a demanar la nacionalitat botswanesa de manera urgent.

stats