26/03/2012

Això és la guerra!

2 min

Aquesta nit viurem una batalla ferotge en el prime time televisiu. Un d'aquells combats a mort per l'audiència que a Catalunya, i sent dilluns, sempre guanya Crackòvia . Però, què passarà a Espanya? Antena 3 estrena una de les seves grans apostes de la temporada, segurament la més important, el talent show que porta per títol El número 1. Paula Vázquez, l'única presentadora que en cada programa té una cara diferent, després de deixar Mediaset (Telecinco-Cuatro) ara és l'encarregada de liderar aquest ambiciós projecte amb l'experiència prou exitosa de Fama a Cuatro. L'acompanyaran Miguel Bosé -serà una còpia barata de Risto Mejide?-, Sergio Dalma, Ana Torroja i l'ex-Triunfo David Bustamante com a jurat.

Per contrarestar tot això, Mediaset ha contraatacat amb força utilitzant tots els canals que té a l'abast. D'una banda, endarrerint el capítol final de l'exitós ¿Quién quiere casarse con mi hijo? a Cuatro, que estava previst per a la setmana passada. De l'altra, amb un nova entrega de GH 12+1 amb una Mercedes Milá més llançada que mai i que, després d'ensenyar el cul a un concursant, avui podria muntar una orgia en rigorós directe. Jo no ho descartaria del tot.

Uns moviments de graella molt ben pensats per torpedinar l'estrena d' El número 1. La competència és molt aferrissada i tampoc és qüestió de no donar ni un pèl d'oxigen a l'enemic. A més a més, fer fracassar el programa de la Paula Vázquez seria un altre cop moral per a Antena 3 després del fracàs de la superproducció Toledo i del discret retorn de l'esperada Los protegidos . Seria un cop de puny damunt la taula per demostrar qui mana en el panorama televisiu espanyol i destacar-se clarament en un trimestre en què les previsions de facturació publicitària són nefastes.

I a tot això, Telecinco encara té pendent estrenar un format similar: The voice . Encara tenen recorregut els talent shows ? Les audiències ho diran.

stats