23/08/2012

Una violació real

2 min

Quanta raó que arriba a tenir el congressista republicà per l'estat de Missouri, Todd Akin, que va defensar, durant una entrevista per la tele, la seva posició contrària a l'avortament en casos de violació amb aquesta frase: "Si es tracta d'una violació real, el cos de la dona té mecanismes per tancar-se del tot i evitar l'embaràs". Vol dir que si es tracta d'un si és no és, ja m'entenen, el cos de la dona (que com tothom sap som unes verres) no es tanca i és per això que es produeix la ingravidesa. Manel, baixa.

Baixa, Manel, perquè algú havia de ser valent i dir-ho. Quan et quedes embarassada en cas de violació és perquè en el fons no era tanta violació. O sigui, t'agradava una mica. I de fet, molts violadors (lúcids, com el congressista de Missouri) mentre cometen el delicte solen dir a la víctima: "T'agrada, oi?" I tot i que la víctima ploriquegi i supliqui, ja se sap que som moltes les que diem no quan volem dir . Si no t'agradés, no et quedaries embarassada, coi, perquè el teu cos tindria un mecanisme per "tancar-se del tot". I seria un bon sistema al judici per condemnar o no el violador. "Senyor jutge, aquesta dona s'ha quedat embarassada. Si no li hagués agradat, el seu cos ja hauria fet servir els mecanismes per tancar-se del tot i evitar l'embaràs. Per tant, considero que ha comès perjuri i se l'ha de tancar a la presó. Deixem lliure aquest home honrat acusat de violació...!"

Esclar que hi ha vegades que els violadors (esperonats, sens dubte, pel suport que els donen congressistes com Todd Akin) no només violen dones susceptibles de quedar-se embarassades (si volen). Violen nenes, nens, ancianes o fins i tot homes, com el congressista. És a dir, persones que per diversos imponderables (com l'edat o el sexe) no es poden quedar embarassades. És per això que, en casos com aquest, ens quedem sense saber si la violació és o no és real (a menys que, naturalment, el congressista trobi que si la víctima no es defensa fins a la mort és que en realitat en tenia ganes). Com es nota que ni el congressista, ni la mare del congressista, ni la dona del congressista, ni els fills del congressista no han patit mai cap violació.

stats