TOVALLONS NEGRES
Misc 04/09/2012

La realitat

i
Empar Moliner
2 min

Mariano Rajoy, president del Regne, ha dit una frase aquesta setmana que ha estat recollida per diversos mitjans, com ara l'agència Efe, de la qual em permetran que jo també n'extregui proteïnes. És una frase preciosa i de gran alçada poètica, que val la pena que repetim, perquè falten anys perquè sigui superada. Diu: "La realidad me ha impedido cumplir mi programa electoral ". Manel, baixa.

Ell tenia un programa electoral. Un programa electoral ambiciós que, com deuen recordar, es basava bàsicament a no apujar impostos. Però va arribar al govern i va topar amb la realitat, que és una cosa que et sol passar a menys que siguis el governador del Regne de la Fantasia, localitat on viatja el ratolí Geronimo Stilton amb els seus amics els elfs. I la realitat l'ha obligat a apujar impostos, de manera que l'única promesa que potser no incomplirà és la de fer la vida impossible als gais.

Com que això de topar amb la realitat és una cosa que, normalment, passa, ja m'he decidit. Em presento a les eleccions i estic disposada a guanyar-les. Prometo que durant el meu govern els allargaments de penis seran gratuïts i prometo que les operacions de mamelles, també. Legalitzaré les drogues per acabar amb els diner negre. Donaré un programa de monòlegs a l'admirat militar Alamán Castro, que es dirà Huevos castrenses . Li posaré una coach a Cristiano Ronaldo (una senyora d'aquestes que són carn de contraportada). Multaré els que diguin "japo" en lloc de "japonès". I quan arribi al poder no compliré ni una de les promeses que he fet i diré que és per culpa de la realitat, que m'ho ha impedit. I fins i tot, si tinc valor, afegiré que "m'he trobat la caixa buida", que és una cosa que últimament han dit tots els polítics quan han arribat al poder excepte, potser, els del segon tripartit (més que res, perquè el primer tripartit també era seu).

stats