25/01/2011

El 'bunga-bunga'

1 min

Llegíem ahir que la popularitat de Silvio Berlusconi no ha baixat gaire després que es van sabent detalls de les festes que feia a Villa Certosa. La prostituta Rubi Trencacors , oriünda del Marroc (aquesta que surt a les fotos amb una ampolla de xampany al costat, no sabem si per a consum propi), ha dit que hi va anar més d'un cop. I que quan hi va anar va mantenir relacions sexuals amb el polític. I que quan va mantenir relacions amb el polític, era menor d'edat.

És cert que té menys de vint anys i sembla que en tingui trenta-set, però això no és excusa. La noia, això sí, diu que no va rebre cèntims a canvi del sexe que va oferir-li, però que l'home, agraït i commogut per tanta generositat, la va ajudar (amb cèntims) en la seva vida trafegosa. Ell ho nega tot. Diu que la Rubi i les seves amigues anaven a les festes, sí, però que no hi anaven per mantenir relacions sexuals. Hi anaven per divertir-se.

És poc honorable que Silvio Berlusconi hagi admès que feia festes amb un estol de fembres com la Rubi a la casa d'estiueig que té. Però encara ho és menys que digui que aquestes noies no anaven a Villa Certosa per mantenir relacions sexuals. Si dir que has fet venir prostitutes a una festa és penós, dir que has fet venir prostitutes a una festa, però no per fer la feina de prostituta, sinó per jugar al parxís i ballar la conga, sincerament, encara és més panoli.

stats