Publicitat
Publicitat

TOVALLONSNEGRES

La batalla campal del Zurich

Després de la batalla campal que hi va haver al bar Zurich de Barcelona ahir, 12 d’octubre, el Dia de la Hispanitat, durant la manifestació organitzada per Societat Civil Catalana, hem de demanar-nos què va passar. Cadires als caps, cops de bandera, insults, lladrucs, taules volant, policia impassible. Per què durant les manifestacions independentistes no ha passat mai res i durant les manifestacions espanyolistes, en canvi, sí?

Diria que una de les claus de volta de tot plegat és el discurs que va fer el rei d’Espanya. Felip sisè (pronuncieu Felip vi ) va obrir la veda a la cacera de l’independentista. Aquest home, que treballa en una empresa sexista on per collons (és exactament així) es tenen avantatges laborals, va justificar, l’altre dia, la violència de la policia espanyola l’1 d’octubre. Va fer-ho amb tota la consciència, aquest és el drama. No va ni tan sols fer referència als més de 800 ferits de l’1 d’octubre a mans de la policia. Va justificar l’“ A por ellos ”, els cops de porra i les estirades de cabells a les iaies. Va justificar el feixisme, perquè anar contra els “independentistes” és feixisme. És perseguir un grup compacte perquè el grup compacte (els negres, les dones, els independentistes, els jueus, els comunistes, els transsexuals…) destorba els teus interessos i la teva rectitud.

Felip VI és un dels responsables indirectes d’aquests cops de cadira en els caps rapats i dels “ Puigdemont a prisión ”.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF