Publicitat
Publicitat

TOVALLONS NEGRES

Viure mata

S'estudia la possibilitat que les ampolles de vi o de licor duguin un cartellet com el dels paquets de tabac, que et faci saber, per si ho ignoraves, que beure perjudica la salut. Si el cartellet és tan lleig i tan gros com el dels paquets de tabac serà per posar-se a plorar.

Hi ha etiquetes que només veure-les ja fas salivera. La de l'ampolla del xampany Veuve Clicquot és de color carbassa. A dalt, hi ha la paraula champagne en minúscula, fent forma d'arc, rematada a dreta i esquerra per la paraula Brut en majúscula. A sota, en negreta, Veuve Clicquot Ponsardin i més avall, encara, Reims, France . Si a aquesta ampolla li col·loquen un pegat blanc, a mi que me la portin decantada directament en un gibrell. Qui gosarà posar un pegat a l'etiqueta del mític Petrus (lletres vermelles sobre fons groguenc)?

I el pitjor no és això. El pitjor és que amb la nova moda de posar noms creatius a les ampolles de vi, ja albiro el que acabarà passant. Ho hauran vist a les botigues: hi ha el vi El Perro Verde, hi ha el Viña al Lado de la Casa i hi ha el Cuatro Quilos. Però és que també hi ha el Cojón de Gato, el Gran Cerdo, el Le Vin de Merde, el Fat Bastard i, fins i tot, el Qué Bonito Cacareaba. Per tant, suposo que la creativitat no s'aturarà i ben aviat, aprofitant la nova normativa, sortirà un enòleg creatiu (d'aquests que diuen que fan un vi "molt xulo") i en un atac de genialitat batejarà el seu vi (un vi amb aromes molt agradables de fruites del bosc) amb el nom de Beure Perjudica la Salut. Ai.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 15/04/2018

Consultar aquesta edició en PDF