13/08/2011

Sandro Rey, al seu servei

2 min

Emocionant programa de vidència el que fan a Astro TV amb el bruixot Sandro Rey. L'espai consisteix, bàsicament, en la vexació involuntària del Sandro, un bruixot de llarga melena negra a l'estil Mario Vaquerizo, per part dels que li truquen, perquè els endevini el futur.

L'esquema de la trucada és sempre aquest. La senyora truca i diu que no sent res. El Sandro dispara alguna frase críptica de l'estil "això és que té el so malament". La senyora, aleshores, crida: "Sandrooo!", i ell contesta sempre: "Sandro Rey, al seu servei". A continuació, el Sandro s'aventura a endevinar una cosa que no encerta mai. En aquest cas, la dona li va preguntar com era l'home que l'acompanyava (sempre parlen així) i el Sandro va dir: "Veig un home amb ulleres". "Doncs no, d'ulleres no en duia", va contestar-li ella. Aleshores, quan veu que s'ha equivocat, el Sandro es pica i prova d'arreglar-ho. "Potser són per llegir", va dir aquest cop. "No llegia mai", va contestar ella. I quan ens posem així, el Sandro s'enfada i la trucada es talla. Sempre passa el mateix.

Dimecres va haver-hi un gran moment. Va trucar un senyor que volia saber com li aniria el divorci. "Home -va revelar el Sandro-, el divorci, normalment, és la finalització del matrimoni". Jo em vaig quedar que, si em punxen, no em treuen sang. Santa raó. I va afegir: "El tarot de Dalí diu que la lletra M és a la teva vida. Quin nom comença per M a la teva vida?" El senyor no hi atinava, de manera que el Sandro el va ajudar: "Com es diu la teva dona?" I ell va respondre: "Iolanda". "I tu?" "Jo, Domingo".

El Sandro, ofès, li va ensenyar la carta de Dalí on hi havia la M. Per desgràcia no era una M, era la firma del pintor, que ho sembla.

stats