TOVALLONS NEGRES
Misc 21/05/2011

Peticions dels indignats

i
Empar Moliner
1 min
Peticions dels indignats

He llegit la llista de peticions que fan els indignats de la plaça Catalunya. Per exemple, que hi hagi llistes electorals obertes, que es redueixi la despesa militar, que s'equiparin els sous dels polítics amb els d'altres professionals que cobren menys i que tinguin l'obligació de publicar el seu patrimoni. A Els matins de TV3 de divendres la Maria de la Pau Janer va dir que també demanen que es pugui fumar a tot arreu.

Em sembla la mar de bé que proposin llistes electorals obertes. I també que proposin reduir la despesa militar, perquè, sincerament, si Corea del Nord té pensat atacar Espanya no vindrà dels Panzers que hagi comprat la Carme Chacón. També trobo bé que els sous dels polítics siguin més baixos; tots cobrem menys per la mateixa feina. Pel que fa a la publicació obligatòria del patrimoni, doncs, no sé com es pot fer si, ara, per semblar que no tens patrimoni només cal que posis el cotxe i la casa de Cadaqués a nom de la teva esposa. I sobre la petició de poder fumar a tot arreu, jo hi estaria d'acord sempre que no fos només tabac, i també es permetés fumar opi i haixix.

Però, entre totes aquestes demandes em sorprèn no trobar-ne cap sobre la família reial, que també ens costa una pasta gansa. Si no és que els indignats són monàrquics i fans de Mariàngel Alcázar, jo els demanaria que, si hem d'abaixar el sou dels polítics i hem de tenir llistes electorals obertes, pensessin també en la conveniència d'abaixar el sou a aquesta família (tan nombrosa) i també fer llistes obertes per accedir al seu lloc de treball.

stats