27/03/2013

Moda terrorista by Cifuentes

2 min

La moda espanyola viu un dels seus grans moments. I, sens dubte, entre tots els dissenyadors, una de les creadores de tendències més emergent és Cristina Cifuentes. La gosadia formal de l'artista madrilenya, que compagina l'alta costura amb el seu càrrec de delegada del govern, ha tornat a sorprendre. Aquest cop, Cifuentes ha ideat un look molt urbà per a una de les seves muses: Ada Colau, l'activista de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.

Per la modista Cifuentes, Ada Colau i els seus adlàters donen suport a grups proetarres. Així doncs, ha ideat per a ella una imatge inspirada en la kale borroka . Passamuntanyes de color negre d'ovella basca (cosit a mà) amb dos forats de forma ovalada o rodona (a escollir) molt còmodes per anar-se a manifestar per la dació en pagament. La peça es comercialitza en tres mides: small , large i extralarge , segons el cap de cada un dels models. Es pot rentar a màquina i és molt resistent. S'acompanya d'una txapela també negra.

Pel que fa al cos, Cifuentes veu Ada Colau amb un anorac rentat a la pedra, reversible, amb doble cremallera, de tons grisos, inspirat en la guerrilla urbana. Ignífug, està preparat per resistir les cremades sense patir desperfectes. Al contrari: com més ús se'n faci, més toc vintage agafarà. Pel que fa als pantalons, Cifuentes n'ha ideat un model paramilitar per a totes les situacions. Per anar a fer una copa després de l'escrache , per ser desallotjat del Congrés dels Diputats o per suportar els embats dels tertulians d' El gran debate . Combina molt bé amb la samarreta verda i negra característica del moviment.

Però els complements són, sens dubte, el millor de la col·lecció. La genial i creativa Cifuentes veu la seva musa amb pistola de canons retallats, bombes de mà, metralladores i llançagranades a joc.

stats