17/02/2012

Llardons vegans

2 min

Coincidint amb el Dijous Gras, es publica als diaris que els membres de l'associació animalista PETA han rodat un vídeo (humorístic) per evitar les conseqüències de la fúria sexual que el veganisme provoca en els mascles. En aquests vídeos expliquen que la dieta vegana redueix el risc de patir impotència, perquè, segons fonts de l'Institut de Disfunció Erèctil, el 90% dels casos són causats per motius físics com ara el colesterol alt, l'obesitat i la diabetis. I aquestes condicions -diuen- es poden tractar amb una "dieta vegana baixa en greixos".

Efectivament hi ha pocs conills impotents i només ens cal esperar que seguir la dieta d'aquests rosegadors adorables no et faci també culminar amb presses, com ells. Tenint en compte que la Rahola (il·lustre vegana) va explicar per la tele que ella i el seu home havien trencat diversos llits quan s'acoblaven (i no pel sobrepès) trobo que els de PETA deuen tenir raó.

Tinc una gran empatia pels vegans que no mengen carn -tot i que els vindria de gust- per la pena que els produeix matar un vedell. A mi em fa pena la mort dels vedells, però si me'l presenten mort i en forma de filet, em venc l'ànima i me'l menjo. Els musclos, en canvi, no em fan gens de pena, perquè com que no sé on tenen els ulls no em resulten entranyables. Ara bé. Intentar convèncer la població que es faci vegana només amb l'argument de la dieta baixa en greixos em sembla poc rigorós. He trepitjat alguns restaurants no carnívors, perquè (segons com) t'hi pots trobar amanides més variades que les "amanides variades" que s'anuncien als restaurants carnívors. I hi he pogut comprovar que alguns dels usuaris d'aquests restaurants es fan un fart de criar colesterol alt, obesitat i diabetis, gràcies al tofu arrebossat en forma d'hamburguesa que s'introdueixen, perquè, ja se sap que unes bledes bullides i prou no t'arriben ni a l'ungla.

stats