08/02/2011

Ivonne Capdesetmana

1 min

Ivonne Capdesetmana és una de les periodistes radiofòniques que més treballa al nostre país. A partir del divendres a la tarda, els seus companys també periodistes radiofònics de parla oriental s'acomiaden i li donen pas a ella. Per exemple, la fórmula que solen fer servir per presentar-la és: "Gràcies per haver-nos escoltat. Fins aquí, l'emissió del nostre programa. Ens retrobem dilluns, Ivonne Capdesetmana".

La prova que Ivonne Capdesetmana és una professional solvent i competent és que no només treballa en un programa. Ni treballa només en una sola emissora. A Ivonne Capdetsemana li donen pas des de gairebé totes les ràdios de parla oriental. Jo no l'he sentit mai, no sé ni quina veu té, però sé que treballa durant tot el matí, durant tota la tarda i durant tota la nit del dissabte, i també durant tot el matí, durant tota la tarda i durant tota la nit del diumenge. Els companys li donen pas constantment: "Ivonne Capdesetmana".

He arribat a pensar que Ivonne Capdesetmana no existeix i que el que passa és que els professionals de la radiodifusió als quals em refereixo no saben pronunciar la o oberta. Que ells en realitat el que diuen és "I bon cap de setmana", però no pot ser. No pot ser que no n'hi hagi cap que no sàpiga pronunciar una cosa tan imprescindible quan et dediques a la ràdio com una o oberta. I no pot ser, d'altra banda, que la seva parla no sigui oriental, perquè diuen "Cap de setmana" amb la e neutra i no pas tancada. Ivonne Capdesetmana descansa els dies laborables, moment en què agafa el relleu la seva companya Ivonne Dilluns.

stats