TOVALLONS NEGRES
Misc 03/03/2011

Intoxicació pública

i
Empar Moliner
1 min
Intoxicació pública

Llegeixo a la premsa que la cantant (sic) Christina Aguilera i el seu nòvio, Matthew Rutler, han passat la nit a la presó. I a primer cop d'ull, la notícia no tindria res de particular i seria motiu de celebració. Una persona que no té cap problema a cantar Obvious és obvi que hauria de passar-se la vida sota arrest domiciliari. Però si ens fixem en les raons per les quals han passat la nit a la garjola, la cosa canvia. Diu que anaven en cotxe. Conduïa el noi. I ho feia sota els efectes de l'alcohol. Ella anava al seient del copilot i també anava beguda. Han estat acusats d'"intoxicació pública".

Trobo molt bé que a ell el tanquin per conduir begut. Però, i a ella? La tanquen per anar beguda al seient del copilot? Des de quan això és un delicte? Si ens passem la vida dient que si beus no condueixis i explicant la cosa aquella dels amics que surten de farra i un -el que conduirà- no beu per portar els altres que sí que beuen, ara resulta que un guàrdia ens pot arrestar per ser els amics que sí que beuen? Què vol dir "intoxicació pública"? La noia anava intoxicada a dins del cotxe. No és el mateix, trobo jo, fer un Hugh Grant (figura retòrica que consisteix a contractar una prostituta perquè, a l'interior del vehicle, et succioni com un cap de gamba) que fer un Christina Aguilera.

Intoxicació pública és el que fan els turistes a la Rambla, però si et poden tancar a la presó per anar begut a dins del cotxe, trobo que, tant per tant, ja podrien venir a buscar-te al bar mateix.

stats