23/12/2010

Un amic en venda

2 min
Comencar, Desgraciadament

Als matins, el que més m'agrada és esmorzar sol i llegir el diari. Començar el dia sense haver de parlar amb ningú, tan sols girant les pàgines de l'ARA i remenant la cullereta. Desgraciadament, però, ara ja no ho puc fer.

Tinc un amic que fa uns mesos que s'ha separat i fa llàstima de veure. Se sent perdut i està trist. A més, és tímid i ha perdut pràctica amb les dones. He tingut la mala sort que el pis de sa mare, on viu de moment, és a prop del meu i me'l trobo cada matí esperant-me amb un cafè amb llet i ganes de lamentar-se. Confesso que fins i tot vaig canviar de bar, però no va tardar ni dos dies a localitzar-me. Des de llavors que compleixo amb les meves obligacions i esmorzem junts, però ja no sé quant de temps més podré aguantar. Per això, arribat aquest punt, només hi veig una solució: trobar-li una dona.

Aprofito aquesta columna per fer una crida a totes les que hi puguin estar interessades i busquin parella. Ens podeu trobar al voltant de les nou del matí al bar de travessera de Gràcia cantonada Bailèn. Acostumem a seure a la barra. Ell du ulleres, té els cabells arrissats i sempre calça unes New Balance. És una persona responsable, no ronca, els seus pares tenen propietats a la Cerdanya i va cursar estudis universitaris. Té un nen, però segur que en podria tenir un altre si fos necessari. Li agrada anar al cine i d'excursió a la muntanya, però si preferiu el teatre i passar els estius a la platja, també li estarà bé.

Observeu-lo discretament i en cas que us agradi, feu-me un senyal i jo ja m'ho faré venir bé per establir conversa. Després, dissimuladament, us deixaré sols i ja és cosa vostra. El meu amic està en venda i és ideal per a qualsevol dona que vulgui refer la seva vida i sobretot, sobretot, tenir algú amb qui esmorzar cada matí.

stats