18/02/2011

Parleu vosaltres: no ens emmudiran

1 min

Cedeixo l’espai del meu article a una tria de comentaris recollits a les xarxes ahir a la nit sobre el vergonyós tancament de TV3 al País Valencià.

Ha mort TV3 a la Comunitat. Ha mort la dignitat com a poble. Mubàrak tanca Al-Jazira, Camps TV3. Els del nord estem perdent el sud perquè

alguns del sud han perdut el nord. És un acte de genocidi cultural. Efectivament els meus pares hui ja no han pogut mirar Polònia des de Paiporta. Fa 26 anys Castelló es va manifestar per TV3, el repetidor es va pagar amb donacions de particulars. “Vergonya, cavallers, vergonya”.

“Divideix i venceràs”, és el que deu haver pensat el PP i en Camps en tallar TV3 al País Valencià. Un dia ben trist per a la llibertat d’informació

i per a la democràcia. El País Valencià, a partir d’ara amb senyal de Disney Channel i sense senyal de TV3. Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o es pense en català... Quin mal els fa TV3? Ah, sí, que vénen eleccions i cal traure la mòmia del pan catalanisme de l’armari.

Dret d’expressió? Llibertat de premsa? Democràcia? Estat de dret? On?

Com podem aturar l’odi i la ignorància? No és moment de laments, és hora de l’acció. No aconseguiran separar-nos, germans.Esperem que no siga un adéu, sinó un fins prompte. Malgrat el tancament d’avui ens en sortim perquè som un poble viu i combatiu. No ens emmudiran.

stats