Misc 04/08/2012

'Una chica de Jersey'

i
àlex Gutiérrez
1 min
'Una chica de Jersey'

1 . Perquè, d'acord, a qui hi busca la clàssica pel·lícula gambirota de Kevin Smith l'atac de sucre l'acaba deixant en coma fílmic. Però, en canvi, qui s'hi aproxima amb la lluna de veure una comèdia romàntica hi troba un film superior a la mitjana, entretingut i amb alguna escena que recorda, efectivament, com al darrere de la càmera hi ha encara aquest nen gran que es diu Kevin Smith. Jersey girl va ser la primera pel·lícula (entre les comercials) que es va atrevir a incloure un acudit sobre els atemptats de l'11-S: quan un personatge proposa anar a veure Cats , rep com a rèplica que no, perquè és "la segona pitjor cosa que li ha passat a Nova York".

2 . Perquè treu suc de Liv Tyler, una de les actrius més desaprofitades del cinema. La seva bellesa és tan esclatant que massa sovint directors sense escrúpols s'han conformat a exhibir-la com un bonic però inútil objecte decoratiu.

3 . Perquè desperta aquella simpatia dels perdedors. Kevin Smith no havia treballat mai amb tant de pressupost i al final el film va acabar sent un sonat fracàs a la taquilla i també un festí per a la crítica més destructiva. Els premis Razzies, coneguts com els anti-Oscars, van distingir Ben Affleck i Jennifer Lopez amb les respectives nominacions a pitjors actors de l'any.

stats