Publicitat
Publicitat

EL RADAR

La Sexta estrena dilluns el nou 'look' dels seus informatius

És als informatius on s'han introduït els canvis més radicals

Nous platós, nova escenografia i noves retolacions i disseny gràfic. La Sexta fa un canvi de cara a aquest dilluns a tots els espais informatius de la cadena. El primer a oferir el redisseny serà Antonio García Ferreras, que estrenarà el nou plató d' Al rojo vivo a les 12.25 h. "Buscàvem una imatge per a les notícies diferent, peculiar, però, sobretot, que servís com a eina de comunicació per als nostres periodistes. Cap element és gratuït", explicava Juanra Martín, autor del redisseny.

És als informatius on s'han introduït els canvis més radicals. Per exemple, la nova taula té una peculiaritat: sembla que canviï depenent de l'angle de càmera que la filmi. En alguns casos sembla negra i, en d'altres, blanca. El plató té un altre element diferenciador: una gran pantalla que simula un mòbil -que també farà servir Farreras a El rojo vivo - que pot ser utilitzada per a la informació meteorològica i per oferir titulars a peu dret, amb imatges de fons. La pantalla pot estar en moviment durant l'emissió.

En la mateixa línia que el redisseny anunciat per TV3 -que s'estrenarà el 16 de gener-, també s'introduiran elements tridimensionals i gràfics de realitat augmentada. Un altre dels efectes que s'aplicaran és el d'oferir imatges i vídeos que semblarà que flotin al fons.

Pel que fa als colors, es manté el verd corporatiu de La Sexta, i es complementa amb un fúcsia suau, i també amb el blanc i el negre. En el cas d' Al rojo vivo, es potenciaran els vermells que donen el títol al programa. A més, dilluns es llançaran noves sintonies i caretes d'entrada per a tota l'oferta informativa. I també l'equip d'esports estrenarà nova escenografia, en aquest cas a partir de les nou del vespre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF