Publicitat
Publicitat

EL RADAR

Ricky Gervais estudia ressuscitar ‘The office’ amb un ‘spin-off’

Fa més de deu anys que Ricky Gervais va abaixar la persiana de la seva sèrie The office, però ara podria reviscolar, ni que sigui fugaçment, en forma de documental o de spin-off, aprofitant que en els últims temps ha reviscolat el personatge de David Brent en un canal de YouTube que segueix la seva (discutible) carrera musical. Així ho explicava el còmic britànic en una entrevista a la web Radio Times. “Volia fer moltes coses diferents -explica Gervais, per justificar que tanqués la sèrie després de només catorze episodis-. No volia només seguir fent The office. [Però he tornat a fer de David Brent] i és molt divertit. Ara bé, s’hauria de convertir en un projecte seriós. No pot ser només una cosa feta per satisfer la meva vanitat perquè la BBC i Netflix m’han dit que se sumaran a qualsevol projecte que faci”.

Aquest èxit en segona instància de David Brent, el personatge protagonista de The office, s’ha traduït en entrades esgotades per veure’l en concert. Els tiquets per als cinc bolos que hi ha programats les pròximes setmanes es van exhaurir en només 15 segons. I l’any passat la seva actuació en un teatre amb capacitat per a 500 persones va topar amb 80.000 sol·licituds d’entrades.

La idea que ronda Gervais és la de convertir aquesta segona vida de Brent en un documental o un spin-off de la sèrie, en què el personatge hauria deixat de ser un oficinista per assolir el que sempre va ser el seu somni: ser una estrella del rock. “M’encanta el que té de tragèdia instantània veure un home de 50 anys enfundat en un vestit brillant perquè aspira a convertir-se en un ídol pop”, explicava Gervais. Mentrestant, la segona temporada de la seva última sèrie, Derek, s’estrena al Channel 4 britànic el 23 d’abril.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF