15/01/2013

Pareu màquines

1 min
Pareumàquines

Un exdirigent del PP amb parents a FemCat

A Els matins , Vicent Sanchis retreu a Manuel Milián Mestre que parli en nom dels empresaris. Ell s'enfada:

-No diguis tonteries, va hombre , no diguis tonteries! ¿Ara em discutiràs a mi el que diuen els empresaris?

-Depèn de quin empresari, sí que l'hi discutiré.

-Escolta, escolta, escolta! Els conec a tots i algun parent meu està a FemCat. Val? A FemCat!

-Doncs que li donin la medalla del coneixement empresarial. Però com que tenen tres o quatre entitats, que parlin ells i no vostè.

Segon avís

L'editorial de La Vanguardia tornava a recordar la possibilitat -inèdita al Parlament- d'una votació en què els diputats d'Unió votessin al marge dels de CDC. El text, a més, situava en 107 diputats la majoria "desitjable" per a la declaració de sobirania: això vol dir sumar el PSC, un propòsit tan lloable com quimèric. Però l'atac més dur contra la declaració apuntava a la seva sintaxi: "[El text] hauria, fins i tot, de ser reescrit, ja que la seva qualitat és baixa. Una declaració del Parlament de Catalunya no pot semblar una precipitada redacció de primer curs de facultat".

A ritme (lent) de Leonard Cohen

Només un minut de diferència separa aquest tuit de Ràdio Barcelona ("Junqueras es nega a canviar la declaració sobiranista") d'aquest altre de Vilaweb ("Oriol Junqueras, disposat a incorporar propostes d'ICV i la CUP a la declaració de sobirania"). Totes dues notícies parlen de la mateixa entrevista concedida a TVE. Escric això escoltant Leonard Cohen i el seu One of us cannot be wrong .

stats