22/06/2013

'El Mundo' titlla de "vergonyós" l'acord de Camacho i Método 3

1 min
'El Mundo' titlla de "vergonyós" l'acord de Camacho i Método 3

L'acord acceptat per Alícia Sánchez-Camacho de retirar la demanda a Método 3 a canvi de 80.000 euros s'està convertint en un sonat tret al peu. "Método 3 suggereix que va tenir permís per gravar", deia en portada El Periódico . L'ARA entrevistava l'advocat d'un dels extreballadors de l'agència: "Camacho sabia que la gravació a La Camarga es feia i la va consentir". I ahir aquest lletrat visitava RAC1 i Catalunya Ràdio per explicar la mateixa tesi. O El País , a dins: "La fiscalia es planteja seguir indagant l'espionatge a Camacho perquè és senadora" (i un titular semblant a La Vanguardia ). El Mundo fins i tot li dedicava un editorial en què qualificava l'acord de "vergonyós": "Ha trencat la seva paraula d'arribar al final en la recerca de responsables". ¿Camacho volia girar full? Doncs... jackpot! : el tema ha revifat.

"La santa espina you güil òlgüeis bi mai fren"

Curiosa errada a La Vanguardia : deien que Josep Carreras va acabar el seu recital amb La santa espina , un tema que no va sonar en tota la nit. I l'últim bis del tenor va ser Amics per sempre , de to notablement diferent. Tenint en compte l'obsessió del diari pel diàleg, trabucar la cançó de Los Manolos -federalisme pur- a favor d'una sardana suspecta d'independentisme li deu haver costat una bona esbroncada al redactor.

Al racó de pensar

JOSÉ GARCÍA DOMÍNGUEZ

ARTICULISTA DE 'LIBERTAD DIGITAL'

"A día de hoy, cautivas y desarmadas las fuerzas del más elemental raciocinio posibilista, las tropas de Junqueras ya ocupan el primer lugar en las preferencias del electorado local"

stats